Posna torta sa malinama se priprema na sledeći način:
Mikserom umutiti šlag i vanilin šećer sa hladnom vodom.
Smesu podeliti na dva dela – u jedan deo umešati mleveni keks i izmešati ručnom žicom za mućenje, a u drugi deo dodati mrzle maline i izmešati ručnom žicom za mućenje.
Obruč za tortu staviti na tacnu, rasporediti deo sa keksom, pa preko njega naneti smesu sa malinama, poravnati i ostaviti u frižider da se stegne.
Posnu voćnu tortu sa malinama izvaditi iz frižidera, skinuti obruč i posuti rendanom čokoladom za kuvanje.
Sastojci za posnu musaku od šampinjona:
5 kropmira,
2 šargarepe,
pakovanje šampinjona,
3 češnja belog luka,
šaka pirinča,
pola ljute papričice,
so,
biber,
vočester sos,
maslinovo ulje, a može i na vodi.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više