- Advertisement -
Sastojci za posne filete oslića u pivskom testu:
- 500g fileta oslića,
- 5-6g soli za ribu,
- 100g oštrog brašna,
- prstohvat soli,
- 1dl svetlog piva,
- suncokretovo ulje za prženje.
Posni fileti oslića u pivskom testu se pripremaju na sledeći način:
- U oštro brašno dodati malo soli i promešati.
- Dodati svetlo pivo i dobro promešati pa ostaviti tako da stoji na sobnoj temperaturi 5 minuta.
- Za to vreme zagrejati suncokretovo ulje na srednje jakoj temperaturi.
- Posoljeni file oslića uroniti u pivsku smesu i pržiti 7-8 minuta uz povremeno okretanje.
- Pohovanu ribu ostaviti na salvete da se ocedi od viška masnoće.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 3 Review(s)
Posni fileti oslića u pivskom testu
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -