Naslovna Sastojci Bakalar

Sastojak: bakalar

Posni bakalar sa krompirom i prezlama

Posni bakalar sa krompirom i prezlama

Sastojci za posni bakalar sa krompirom i prezlama:500g osušenog kuvanog i očIšćenog bakalara, ili 1 kg oslića,500g obarenog krompira u ljusci,200ml maslinovog ulja,1 veza sitno isečeno peršunovo lišće,6 čenova belog luka,5 kašika bezglutenakih prezli,biber,so.
riblji specijalitet sa grejpom recept

Riblji specijalitet sa grejpom

Sastojci za riblji specijalitet sa grejpfrutom: 150 g fileta deverike bez kože, 150 g fileta bakalara bez kože, 150 g fileta brancina bez kože, 1 grejpfrut, 3 glavice mladog luka, 1 limun, veza vlašca, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber.
bakalar na mornarski nacin

Bakalar na mornarski način

Sastojci za bakalar na mornarski način: 1 kg bakalara, 3-4 čena belog luka, 1/2 vezice peršuna, 1 dl maslinovog ulja, sok od jednog limuna, biber, so.
bakalar u soku od limuna recept

Bakalar u soku od limuna

Sastojci za bakalar u soku od limuna: 2 bakalara (ili fileti), so, biber, maslinovo ulje, 1/2 limuna, sitno naseckanog, 1-2 kašike ulja, 1 vlašac, mleven, sok od 1/2 limuna,, 1/4 šolje belog vina, 1/4 kašičice origana, 1 kašika kapra.
bakalar-sa-pireom-od-krompira recept

Bakalar sa pireom od krompira

Sastojci za bakalar sa pireom od krompira: 500 g bakalara, 1/2 maslinovog ulja, mleveni biber, 500 g krompira, peršunovo lišće, so.
posne lazanje sa bakalarom i sampinjonima recept

Posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima

Sastojci za posne lazanje sa bakalarom i šampinjonima: 250 g posnih kora za lazanje od spanaća (ukoliko ne nadjete, mogu i deblje kore za gibanicu), 150 g bakalara, 250 g šampinjona, 1 kiseli krastavac, 1 crvena paprika, celerov list, 4 kašike maslinovog ulja, 1 dl belog vermuta, sos od paradajza, 2 kašike brašna, šolja vode, kašika ulja, 10 g margarina, kari, šafran, so, biber.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -