Riblji specijalitet sa grejpom

Riblji specijalitet sa grejpom

Advertisement

Sastojci za riblji specijalitet sa grejpfrutom:

  • 150 g fileta deverike bez kože,
  • 150 g fileta bakalara bez kože,
  • 150 g fileta brancina bez kože,
  • 1 grejpfrut,
  • 3 glavice mladog luka,
  • 1 limun,
  • veza vlašca,
  • 2 kašike maslinovog ulja,
  • so,
  • biber.

Riblji specijalitet sa grejpfrutom se priprema na sledeći način:

  1. Sve tri vrste ribljih fileta isecite na male kocke i stavite u činiju.
  2. Posolite i pobiberite, prelijte sokom od limuna, promešajte, prekrijte folijom i ostavite da se hladi u frižideru.
  3. Oljuštite grejp, razdvojite kriške i uklonite kožice.
  4. Pulpu isecite na kockice i ostavite u frižideru. Mladi crni luk oljuštite i sitno iseckajte.
  5. U većoj činiji pomešajte iseckane filete, ulje, grejp i crni luk, posolite i pobiberite i začinite uljem.
  6. Pospite seckanim vlašcem i poslužite uz vruć tost hleb.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Riblji specijalitet sa grejpom
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Na osnovu 1 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares