Naslovna Sastojci Nana

Sastojak: nana

sok od nane recept

Sirup za sok od nane (mente)

Sastojci za sirup od nane (mente): 300 g sveže nane (mente), 5-6 kašika šećera, 3 kesice limuntusa, 3 l vode, 3 kg šećera.
sok od kupina kivija kruske ananasa

Sok od kupina, kivija, kruške i ananasa

Sastojci za sok od borovnice, kivija, kruške i ananasa: 1 šolja borovnica (ili 150 g), 1 kivi, 1 osrednja kruška, 1/4 ananasa, 10 listića nane.
posni-sladoled-od-lubenice-meda-i-mente

Posni sladoled od lubenice, meda i mente

Sastojci za Posni sladoled od lubenice, meda i mente: lubenica, med, nana.
domaci sirup od nane recept

Sirup za domaći sok od nane (mente)

Sastojci za domaći sok od nane (mente): 200 g svežih listova nane, 2 l vode, 2 limuna, 2 kg šećera.
sok od djumbira i limuna recept

Sok od đumbira i limuna

Sastojci za sok od đumbira i limuna: 150 g očišćenog đumbira, 1,5 kg limuna, listići nane (po želji), 2 l vode, 1 kg šećera.
slatko od sljiva punjeno orasima

Vegetarijanska jela koja morate probati

U iznetim receptima nekada smo koristili maslinovo, bundevino ili suncoretovo hladno ceđeno ulje, kao i začinsko bilje: peršun, celerov list, ruzmarin, mažuran, majčinu dušicu, bosiljak, divlji luk (sremuš), žalfiju, mirođiju i dr.
nana

Nana

Nana ili metvica je trajna zeljasta biljka, a raste kao divlja i pitoma, jer se uzgaja i u vrtovima. Nana ima uspravnu četvrtastu, granatu i dlakavu stabljiku
tolstolobik sa svezim zacinskim biljem

Tolstolobik sa svežim začinskim biljem

Sastojci za tolstolobika sa svežim začinskim biljem: 700 g tolstolobika, 2 veća čena belog luka, sveže začinsko bilje u količini po ukusu: žalfija, ruzmarin, bosiljak, limunova trava, peršun, nana, kari, mešavina suvog biljnog začina, ulja po potrebi.
pikantni hladni patlidzan

Pikantni hladni patlidžan

Sastojci za pikantni hladni patlidžan: 2 okrugla patlidžana od po 350 g, 6 listića nane, vuster sos, sirće, 80 ml maslinovog ulja, so, 2 čena belog luka.
Špageti sa aromatičnim biljem recept

Posni špageti sa aromatičnim biljem

Sastojci za posne špagete sa aromatičnim biljem: 320 g tankih posnih špageta, pola suve ljute papričice, 1 čen belog luka, 150 ml maslinovog ulja, 50 g biljnog sira, 30 g mešavine suvog začinskog bilja (timijan, majoran, origano, žalfija, ruzmarin, bosiljak, nana).
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -