Za prvi fil prokuvati vodu sa šećerom i margarinom, a zatim dodati kokosovo brašno. Dobro promešati da se masa ujednači.
Za drugi fil prokuvati vodu sa šećerom i margarinom, pa dodati mleveni keks pomešan sa kakaom i promešati da se masa ujednači.
Oba fila podeliti na tri jednaka dela, pa filovati tako da se na polovinu jednog lista oblande stavi jedan fil, na drugu polovu drugi fil i sve pažljivo savije u rolat.
Na isti način zaviti još dva rolata.
Čokoladu sa margarinom otopiti na tihoj vatri i preliti preko rolata.
Ostaviti da se dobro stegne, pa rolate seći i služiti.
Sastojci za posne bruskete sa namazom od avokada:zreo (mekani) avokado,beli luk,sveži list peršuna,limunov sok,himalajska so.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više