Posne medene kocke sa malinama se pripremaju na sledeći način:
Puding i gustin pomešati, pa usuti u 200ml mleka i dobro izmešati da ne ostanu grudvice.
U 800ml mleka staviti šećer i zagrejati (ali da ne provri).
Usuti puding i na umerenoj temperaturi mešati da se zgusne.
Skloniti sa ringle i kad se dobro ohladi na sobnoj temperaturi izmiksati sa umućenim margarinom.
Fil podeliti na 6 delova i filovati tortu na sledeći način.
Prvu koru staviti na tacnu, premazati filom, rasporediti maline (polovinu ukupne količine), zatim drugoj kori namazati filom donju stranu, pa poklopiti maline.
Premazati i gornju stranu druge kore i preko staviti treću.
Premazati filom treću koru, rasporediti preostale maline, pa četvrtoj kori namazati donju stranu, poklopiti preko malina i namazati preostali fil sa gornje strane.
Kad se ohladi i stegne ukrasiti po izboru. Staviti malo rendane čokolade.
Potrebno je:
konzerva pasulja,
pola konzerve leblebija,
konzerva tunjevine,
2 struka mladog luka,
pola glavice crvenog luka,
0,5 dl maslinovog ulja,
3 kašike crvenog vina,
kašika senfa,
veza peršuna,
kašičica sušenog origana,
krupna morska so,
biber.
Priprema:
U...
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više