- Advertisement -
Sastojci za posni bezglutenski rolat od heljde i pečuraka:
- 1 pakovanje heljdinih kora,
- 350g heljde,
- 300g šampinjona,
- 1 šoljica kikirikija,
- 1 kašičica slatke paprike,
- đumbir,
- mirođija,
- ulje,
- so.
Posni bezglutenski rolat od heljde i pečuraka se priprema na sledeći način:
- Heljdu oprati, uveče je potopiti i ostaviti da nabubri do ujutru.
- Sutradan je skuvati zajedno s opranim i narezanim šampinjonima.
- Kad pečurke i heljda omekšaju, skinuti s vatre.
- Dodati mleveni kikiriki, mlevenu papriku, đumbir i mirođiju.
- Začiniti uljem, posoliti, dodati papriku po ukusu i dobro izmešati.
- Preko svake kore premazati fil i urolati u nakvašenu krpu da se dobije oblik rolata.
- Posle desetak minuta iseći rolat na kolutove i poslužiti.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 1 Review(s)
Posni rolat od heljde i pečuraka
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -