Naslovna Sastojci Biljni kačkavalj

Sastojak: biljni kačkavalj

Posne punjene pečurke sa biljnim kačkavaljem i sardinama

Posne punjene pečurke sa biljnim kačkavaljem i sardinama

Sastojci za posne pečurke sa biljnim kačkavaljem i sardinama:800g šampinjona,2 konzerve sardine,1 pečena paprika,100g biljnog kačkavalja,1 limun,šaka prezli za posipanje,kašika ulja,peršun.
Oslić u kremastom sosu

Oslić u kremastom sosu

Sastojci za oslić u kremastom sosu: 1kg oslića, 100g brašna, dve kriške dvopeka, 100g badema, peršun, 1 kašika bosiljka, pola kašike krupne soli, 2 kašike rendanog biljnog kačkavalja, 3 čena belog luka, pola kašike šećera, 1 kašika zrna kapara, 200ml belog vina, maslinovo ulje, so, mleveni crni biber.
5 recepata za posne pizze koje morate probati

5 recepata za posne pizze koje morate probati

Pogledajte recepte za pet posnih pizza koje morate probati. Izabrali smo najbolje posne pizze za vas.
posna slana torta recept

Posna slana torta

Sastojci za posnu slanu tortu: šolja heljdinog brašna, šolja ječmenog brašna, prašak za pecivo, so, kisela voda, ajvar, šunka od tune, biljni kačkavalj.
posni slani rolat sa ajvarom

Posni rolat sa ajvarom

Sastojci za posni rolat sa ajvarom: 200 ml kisele vode, 8 kašika brašna, 2 kašičice praška za pecivo, 4 kašike ajvara, 1/2 kašičice soli. Fil: posni majonez, biljni kačkavalj, 2-3 kisela krastavčića.
posna pizza recept

Posna pizza

Sastojci za posnu pizzu: Za testo: 450 g brašna, 280 ml vode, 70 ml ulja, 1/2 kockice kvasca, 1,5 kašičica soli, 1 kašičica šećera. Za fil: 2 kašike kečapa, 2 kašike ajvara, 100 g maslinki, 100 g šampinjona, 1/2 glavice crnog luka, 3 veća kisela krastavčića, 1 manja, sveža paprika, 50 g kukuruza šećerca, 2 veće konzerve tunjevine u komadima, 300 g biljnog kačkavalja, 1 kesica origana.
posna pita sa krompirom

16 posnih slanih pita koje morate probati

Ovo su recepti za pripremu 16 najboljih posnih slanih pita. Pogledajte koje su to posne slane pite koje morate probati
posni-rolat-sa-sampinjonima

Posni rolat sa šampinjonima

Sastojci za posni rolat sa šampinjonima: 500 g tankih kora za pitu, 800 g šampinjona, 2 glavice srednje crnog luka, 1 dl ulja, 500 g biljnog kačkavalja, 400-500 g kečapa, origano.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -