Naslovna Sastojci Breskva

Sastojak: breskva

Posni desert od breskvi sa ovsenim pahuljicama

Posni desert od breskvi sa ovsenim pahuljicama

Sastojci za posni desert od breskvi sa ovsenim pahuljicama: 4 zrele breskve, isečene na kriške, 100 g ovsenih pahuljica, 2 kašike kokosovog ulja, 2 kašike agavinog sirupa ili meda, 1 kašičica cimeta, 1 kašičica ekstrakta vanile, 1 prstohvat soli.
Posna salata od breskve i rukole

Posna salata od breskve i rukole

Sastojci za posnu salatu od breskve i rukole: 2 zrele breskve, isečene na kriške, 2 šake rukole, 1 kašika balzamiko sirćeta, 2 kašike maslinovog ulja, 1/4 šolje pečenih oraha, so i biber po ukusu.
Posna breskva-lešnik torta

Posna breskva-lešnik torta

Sastojci za posnu breskva-lešnik tortu:posne medene kore za tortu,300g posnog šlaga,3,4 komada bresve,1 kesica pudinga od vanile,1 kesica pudinga od lešnika,100g šećera,2 kesice vanil šećera,aroma vanile,800ml kokosovog mleka,100g posnog margarina,400ml hladne kisele vode,150g mlevenih lešnika.
Posna torta sa breskvom i lešnikom

Posna torta sa breskvom i lešnikom

Sastojci za posnu tortu sa breskvom i lešnikom: 300g posnog šlaga, 2 breskve, 1 kesica pudinga od vanile, 1 kesica pudinga od lešnika, 100g šećera,2 kesice vanilin šećera, aroma vanile, 800ml kokosovog mleka, 100g posnog margarina, 400ml hladne kisele vode, 150g mlevenih lešnika.
kasasti-sok-od-breskve-recept

Kašasti sok od breskve

Sastojci za kašasti sok od breskve: 10 kg breskvi, sok od 4 limuna, 3-4 litre vode, 1 kg šećera.
cedjeni-sok-od-pomorandze-kokosa-i-breskve-recept

Ceđeni sok od kokosa, pomorandže i breskve

Sastojci za ceđeni sok od kokosa, pomorandže i breskve: 1 osrednji kokos (samo "meso" oko 400g), 2 velike pomorandže, 2 breskve srednje veličine.
Kompot od breskvi

Kompot od breskvi

Sastojci za Kompot od breskvi: 3 kg breskvi, po šest kašika šećera na teglu od 750 g, voda.
Domaći sok od breskve recept

Domaći sok od breskve

Sastojci za domaći sok od breskve: 2 kg očišćenih breskvi, 1 kg šećera, 5 l vode, 2 limuntusa.
Voćni kompot Sibir

Voćni kompot Sibir

Sastojci za Voćni kompot Sibir: 300 g krušaka, 300 g jabuka, 100 g suvih šljiva, 300 g bresaka, manja konzerva ananasa, 2 kašike ruma, 200 g šećera, 30 g mlevenih oraha, 6 klinčića, štapić cimeta.
breskve

Breskva

Breskva sadrži 10 vitamina. Bogata je vitaminom A, vitaminom C, dok nešto manje ima vitamina E i K. Takođe je izvor vitamina grupe B: tiamina, riboflavina, vitamina B6, nijacina, folata i pantotenske kiseline.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -