Naslovna Sastojci Kečap

POSNA JELA SA SASTOJKOM: kečap

posni rolat sa povrcem posna jela na vodi

Posni rolat sa povrćem

0
Sastojci za posni rolat sa povrćem: 400 g krompira, 100 g spanaća, 100 g pirinča, 2 šargarepe, veza peršuna, 100 g mariniranih šampinjona, pola kašičice slatke paprike, pola kašičice granula belog luka, 3 čena belog luka, 50 g kečapa (ili paradajz pirea), 100 g susama.
pasteta od sardine i kiselih krastavcica posnajela.rs

Pašteta od sardine i kiselih krastavčića

0
Sastojci za paštetu od sardine i kiselih krastavčića: 2 konzerve sardine, šolja maslinovog ulja (može i suncokretovo), 2-3 čena belog luka, 1 glavica crnog luka, 3 kisela krastavčića srednje veličine, kašika kečapa, so.
posna pica sa morskim plodovima recept

Posna pica sa morskim plodovima

0
Sastojci za posnu picu sa morskim plodovima: testo za picu, 1 konzerva sardele, 1 konzerva ringlica, nekoliko dagnji, 1 tegla račića u slanoj vodi, kečap za picu, nekoliko crnih maslina, 1 čen belog luka, kapar, origano, malo limunovog soka.
posni slani rolat sa krompirom recept

Posni slani rolat sa krompirom

0
Sastojci za posni slani rolat: 1 kg krompira, 100 g spanaća ili veza blitve, 100 g pirinča, 2 šargarepe, veza peršuna, 100 g mariniranih šampinjona, 1/2 kašičice aleve paprike, 1/2 kašičice belog luka u prahu, 100 g posnog majoneza, 50 g kečapa, 50 g susama.
francuska salata

Posna francuska salata

0
Sastojci za posnu francusku salatu: 500 gr krompira, 150 gr graška, 1 veća ili 2 manje šargarepe, 1 srednji koren od celera, 4 kisela krastavca, 2 kisele jabuke, 2 kašike peršunovog lista, sitno iseckanog, sirće, malo šećera, malo senfa, 2 kašike kečapa, malo posnog majoneza, biber, so.
pizza sa paradajzom

Posna pica sa paradajzom

0
Za pizzu sa paradajzom potrebno je: 1 testo za picu, 1 šolja pečurki, 1 zreo paradajz, 2-3 zelene paprike, 1 glavica crnog luka, 1 kašika ruzmarina, malo nane, 1 češanj belog luka, 1 šolja kečapa, malo ljute paprike (po želji), malo ulja.
oblanda sa tunjevinom

Posna oblanda sa tunjevinom

0
Sastojci za posnu oblandu sa tunjevinom: 1 list oblande, 2 konzerve tunjevine, 100 g kukuruza šećerca, 3 veća kisela krastavčića, 2 kašike preprženog susama, 100 g margarina, so, biber, kečap.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -