- Advertisement -
Sastojci za paštetu od sardine i kiselih krastavčića:
- 2 konzerve sardine,
- šolja maslinovog ulja (može i suncokretovo),
- 2-3 čena belog luka,
- 1 glavica crnog luka,
- 3 kisela krastavčića srednje veličine,
- kašika kečapa,
- so.
Pašteta od sardine i kiselih krastavčića se priprema na sledeći način:
- Sitno iseckati crni i beli luk, pa ga staviti u avan sa malo ulja i izgnječiti da se dobije glatka masa.
- Isitniti i izgnječiti sardinu, dodati kečapa i masu od luka pa mešati lagano uz dosipanje ulja da bi se dobila glatka masa.
- Sitno iseći krastavčiće i umešati ih u paštetu.
- Gotovu paštetu staviti u frižider, bar jedan sat pre služenja.
OCENITE RECEPT:
Naziv recepta:
Pašteta od sardine i kiselih krastavčića
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
- Advertisement -