Naslovna Sastojci Posni margarin

Sastojak: posni margarin

rafaelo kuglice

Posne rafaelo kuglice

Sastojci za posne rafaelo kuglice: 500 g šećera, 1 margarin, 500 g sojinog mleka u prahu, 300 g kokosa, 100 g pečenih lešnika, kokosovo brašno.
rum kuglice

Posne rum kuglice

Sastojci za rum kuglice: 250 g margarina, 150 g šećera u prahu, 250 g mlevenog keksa, 7 kašika ruma, dve kašike džema od kajsija, 100 g čokolade.
Posne kuglice sa maslinama recept

Posne kuglice sa maslinama

Sastojci za posne kuglice sa maslinama: kesica maslinki sa parikom (oko 150 g), 200 g posnog kačkavalja, 200 g brašna, 1/2 margarina, susam (po želji).
kroketi sa susamom

Posni kroketi sa susamom

Sastojci za posne krokete sa susamom: 500 g krompira, 200 g brašna za hleb, 40 g margarina, 50 ml vode, so, biljni suvi začin, 150 g biljnog kačkavalja, 200 g susama, ulje za prženje.
pastrmka sa bademima

Pastrmka sa bademima

Sastojci za pastrmku sa bademima: 4 komada pastrmki, 100 g badema, 100 g margarina, so, 100 g limuna, 30 g brašna.
Posne šišarke

Posne šišarke

Sastojci za posne šišarke: 1 margarin, 150 g šećera, 4 kašike kakaoa, 4 štangle čokolade, kašika, dve meda, 350 g kornfleksa.
kolac od griza i vina

Posni kolač od griza i vina

Sastojci za posni kolač od griza i vina: 250 g griza, 250 g mlevenih oraha, 250 g šećera, 5 dl belog vina, 1 kašika brašna, 4 kašike ulja, kašičica sode bikarbone, morski oraščić, gorka čokolada za preliv, margarin.
makaroni sa pecurkama

Posne makarone sa pečurkama

Sastojci za posne makarone sa pečurkama: 500 gr makarona, 500 gr pečuraka, 100 gr graška, 2 čena belog luka, 1 glavica crnog luka, 1 caša belog vina, 1 kašika brašna, 2 kašike biljnog margarina, 1/2 caše ulja, so.
ajvar stanglice

Posne ajvar štanglice

Sastojci za posne ajvar štanglice: Kora: 1 dcl kisele vode, 1 dcl piva, 8 kašika brašna, 4 kašike ajvara, 1/2 kašičice soli, 1 kašičica praška za pecivo. Za fill: 200 g krekera, 125 g margarina, 0,5 dcl vode,
punjena francuska vekna

Punjena francuska vekna

Sastojci za punjenu francusku veknu: 1 francuska vekna, 3-4 seckana kisela krastavčića, 2-3 seckane barene šargarepe, 2 konzerve tunjevine (oceđene od ulja), 1 umućen margarin, 2 kašičice senfa, malo peršuna, biber, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -