Najbolji posni receptiPosna predjela 10 posnih predjela koje morate probati Od Recept - 18/06/2014 17865 FacebookPinterestTwitterViberWhatsApp - Advertisement - 10. Umak od pečuraka i belog vina Potrebno je: 1/2 kg šampinjona, šolja slatkog belog vina, veza peršuna, glavica crnog luka, kašika ulja, 2 kašike brašna, šoljica vode, 1/2 kašičice karija, so. Priprema: Šampinjone očistiti, oprati i iseći na tanke listiće. Na ulju propržiti sitno seckan crni luk, pa dodati iseckan peršun i pečurke. Masu dinstati uz lagano dodavanje belog vina. Pri kraju dinstanja pečurke posuti brašnom pomešanim sa karijem, promešati i dosuti sasvim malo mlake vode, posoliti po ukusu i skloniti sa vatre. - Advertisement - 1 od 10 OCENITE RECEPT: Naziv recepta:10 posnih predjela koje morate probati Objavljen: 2014-06-18Vreme za pripremu: 1HProsečna ocena: 2.5 Based on 1394 Review(s) - Advertisement -