Najbolji posni receptiPosna jela na vodi 10 posnih jela na vodi koje morate probati Od Recept - 17/06/2014 150063 FacebookPinterestTwitterViberWhatsApp 10. Kačamak Potrebno je: 300 g belog ili žutog kukuruznog brašna, 1/2 litre vode, so. Priprema: Vodu posoliti i pustiti da provri. Kad voda provri, sipati brašno u tankom mlazu i neprekidno mešati. Dobro skuvan kačamak ne sme da ima grudvice, a kuva se najmanje desetak minuta na jakoj vatri uz neprekidno mešanje drvenom varjačom. Može se jesti sam ili kao prilog uz bilo koje jelo od ribe, riblji paprikaš, sataraš od povrća, sos od paradajza ili prepržen luk. 1 od 10 OCENITE RECEPT: Naziv recepta:10 posnih jela na vodi koje morate probati Objavljen: 2014-06-17Vreme za pripremu: 1H10MProsečna ocena: 2.5 Based on 3799 Review(s)