Punjene jabuke

Punjene jabuke

Advertisement

Sastojci za punjene jabuke:

  • 4 velike kisele jabuke,
  • 100 g  jezgra oraha,
  • 4 supene kašike meda,
  • supena kašika suvog grožđa.

Punjene jabuke se pripremaju na sledeći način:

  1. Jabuke ne treba ljuštiti. Nožem ili kašičicom izvaditi sredinu jabuke vodeći računa da donji deo ostane čitav.
  2. Izmrviti orahe i pomešati ih sa suvim grožđem.
  3. Ovom smesom napuniti jabuke.
  4. Kuvati jabuke (najbolje na pari) 15 minuta.
  5. Med se dodaje neposredno pred serviranje.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Punjene jabuke
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
41star1star1star1stargray Na osnovu 5 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares