Domaći sok od bundeve se priprema na sledeći način:
Očišćenu i isečenu bundevu staviti u šerpu zajedno sa šećerom i naliti vodom.
Kuvati dok ne omekša.
Propasirajte zajedno sa vodom od kuvanja, dodati limuntus, promešati i sipati vreo sok u zagrejane staklene flaše, zatvoriti celofanom i umotati u ćebad dok se ne ohlade.
Sastojci za špagete posne na vodi: 250g posnih špageta, 150g mladog spanaća, 100g pečurki (šampinjona), 2 čena belog luka, 50ml paradajz sosa, biber, so, origano, pečeni susam, 1 kašika taan (namaz od susama), 1 kašika soja sosa.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više