Posna čorba od griza i praziluka

4696
- Advertisement -

Posna čorba od griza i praziluka

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posnu čorbu od griza i praziluka:

  • pola glavice crnog luka,
  • 2 manje šargarepe,
  • malo celera (ili paštrnaka),
  • 1 kašika začina,
  • 600 ml vode,
  • 2 kašike pšeničnog griza (može i kukuruzno).

Posna čorba od griza i praziluka:

  1. Luk sitno iseckati, povrće narendati i izdinstati na malo vode.
  2. Skloniti sa šporeta i u vrelo umešati griz.
  3. Naliti sa vodom, mešati da se griz ne zgrudva, dodati začin i kuvati oko 10 – tak minuta.
  4. U čorbu možete staviti malo bibera, iseckanog peršunovog lišća ili neki začin koji volite.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posna čorba od griza i praziluka
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)
- Advertisement -