- Advertisement -
Sastojci za posnu čorbu od griza i praziluka:
- pola glavice crnog luka,
- 2 manje šargarepe,
- malo celera (ili paštrnaka),
- 1 kašika začina,
- 600 ml vode,
- 2 kašike pšeničnog griza (može i kukuruzno).
Posna čorba od griza i praziluka:
- Luk sitno iseckati, povrće narendati i izdinstati na malo vode.
- Skloniti sa šporeta i u vrelo umešati griz.
- Naliti sa vodom, mešati da se griz ne zgrudva, dodati začin i kuvati oko 10 – tak minuta.
- U čorbu možete staviti malo bibera, iseckanog peršunovog lišća ili neki začin koji volite.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 3 Review(s)
Posna čorba od griza i praziluka
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -