Posna kikiriki bajadera se priprema na sledeći način:
Pomešajte krupno samleveni kikiriki sa osnovnom tamnom smesom i na tacni oblikujte kvadrat debljine kažiprsta.
Ostavite da se malo stegne, pa preko njega stavite rastanjeni žuti deo smese, koji je upola tanji od prvog sloja, i rukom utapkajte da se slojevi spoje.
Stavite da se dobro ohladi, pa prelijte otopljenom čokoladom.
Kada se i čokolada malo stegne, secite kocke i dekorišite svaku.
Sastojci za posne krokete sa susamom:
500 g krompira,
200 g brašna za hleb,
40 g margarina,
50 ml vode,
so,
biljni suvi začin,
150 g biljnog kačkavalja,
200 g susama,
ulje za prženje.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više