Naslovna Sastojci Integralno pšenično brašno

POSNA JELA SA SASTOJKOM: integralno pšenično brašno

coko susi sa orasima

Posni valjčići sa orasima

0
Sastojci za posne valjčiće sa orasima (za 35-40 kom): 125 g sitno mlevenih oraha, 200 g integralnog brašna, 2 kašičice skrobnog brašna/gustina, 4-5 usitnjenih karanfilića (klinčića), 1/2 kašičice cimeta, 1 kesica vanilin šećera, 3 kašičice ruma za kolače, 125 g posnog margarina, 2 pune supene kašike meda.
lisnati integralni stapici

Lisnati integralni štapići

0
Sastojci za posne integralne štapiće: 500 g integralnog brašna, 300 g belog brašna, 1 prašak za pecivo, 1 dcl ulja, 3 dcl mlake vode, 1 margarin za premazivanje, susam za posipanje.
mafini punjeni dzemom posnajela.rs

Mafini punjeni džemom

0
Potrebno je: 2 šolje (velike 2,5 dl) pšeničnog integralnog brašna, 1,5 kašičica praška za pecivo, 0,5 kašičice sode bikarbone, 0,5 kašičice soli, 2 kašike brašna od soje, 2 kašike tople...
punjeni-kolaci-posnajela.rs

Punjeni kolačići

0
Potrebno je: 400 g brašna, 250 g margarina, 150 g očišćenih urmi, 100 g integralnog brašna, pomorandža, po 85 g očišćenih pistaća i oraha, 50 g šećera, kašičica cimeta u prahu, prstohvat soli, šećer...
posni hleb sa zacinima recept

Posni hleb sa začinima

0
Sastojci za posni hleb sa začinima: 200 g pšeničnog integralnog ili kukuruznog brašna, 200 g integralnog ražanog brašna, 1/2 paketa svežeg kvasca, kašičica meda, malo soli, kašičica kima, kašičica seckanog peršuna i celera, kašičica osušene nane, 1/2 kašičice origana, malo majčine dušice.
hleb od integralnog psenicnog brasna recept

Hleb od integralnog pšeničnog brašna

0
Sastojci za hleb od integralnog pšeničnog brašna: 400 g pšeničnog integralnog pšeničnog brašna, 1/2 paketića svežeg kvasca, 1 ravna kašičica meda, malo soli, 2 šolje tople vode.
Posne kifle sa pšenicom recept

Posne kifle sa pšenicom

0
Sastojci za posne kifle sa pšenicom: 400 g integralnog pšeničnog brašna, pola paketića svežeg kvasca, kašičica meda, malo soli, šolja raskuvane, mlevene pšenice.

Najčitaniji recepti