Naslovna Sastojci Kore za pitu

Sastojak: kore za pitu

Posna baklava sa orasima i cimetom

Posna baklava sa orasima i cimetom

Sastojci za posnu baklavu sa orasima i cimetom:500g kora za pitu,200g mlevenih oraha,3-4 kašike suvog grožđa,1 kašičica cimeta u prahu,200g šećera,2 kesice vanilin šećera,sok od 1 limuna.
Posna pita sa pivom

Posna pita sa pivom

Sastojci za posnu pitu sa pivom: 1 struk praziluka, 400g šampinjona, 4 srednja krompira, 400g tankih kora za pitu, 150ml piva, 150ml ulja, biber, so.
Niška posna banica sa belim kukuruznim brašnom

Niška posna banica sa belim kukuruznim brašnom

Sastojci za Nišku posnu banicu sa belim kukuruznim brašnom: 500g kora za pitu, 200g belog kukuruznog brašna (ne palente), 150ml suncokretovog ulja, 250ml mlake vode, 1 kašičica soli, 12g praška za pecivo, 100ml vode, 100ml suncokretovog ulja za premazivanje.
Posna slana pita od tikvica

Posna slana pita od tikvica

Sastojci za posnu slanu pitu od tikvica: 300g kora sa speltom ili nekih drugih, 1,2kg oljuštenih tikvica, 100ml ulja, peruške od 2 veze mladog luka, ili jedan crni luk, so, biber.
Posna pita sa makom i višnjama na vodi

Posna pita sa makom i višnjama na vodi

Sastojci za posnu pitu sa makom i višnjama: 500 g mlevenog maka, 500 g kora za pitu, 300g višanja 300 g šećera, vanilin šećer (nije obavezno), voda, malo brašna.
Posni rolat sa pečenim paprikama

Posni rolat sa pečenim paprikama

Sastojci za posni rolat sa pečenim paprikama: 250g kora za pitu, 200g pirinača, 5 pečenih crvenih paprika, 200g mariniranih šampinjona, 250g posnog sira, 100ml kečapa, ulje, začini po želji.
Posna pita sa pirinčem i spanaćem

Posna pita sa pirinčem i spanaćem

Sastojci za posnu pitu sa pirinčem i spanaćem: 500g tankih kora za pitu,1 00g spanaća, 200g praziluka, 15 g pirinča, 2 kašičice suvog biljnog začina, belog luka u granulama po ukusu, 75ml ulja, 75ml gazirane mineralne vode.

Posni burek

Sastojci za posni burek: 500 g tankih kora, 2 glavice crnog luka, 2 krompira, 400 g šampinjona, 3 kašike ulja, so, biber, suvi začin. Za premaz kora: 300 ml kisele vode, 100 ml ulja
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -