Naslovna Sastojci Mleveni biber

Sastojak: mleveni biber

Posno sočivo sa pečurkama

Posno sočivo sa pečurkama

Sastojci za posno sočivo sa pečurkama:2 srednje glavice crnog luka,3 čena belog luka,3 srednje šargarepe,1l supe od povrća iz kocke,400g šampinjona,200g crvenog sočiva,500g zrelog paradajza,150ml soka od paradajza,1 kašičica ljute tucane paprike,mleveni biber,ulje,so.
Posne taljatele sa morskim plodovima

Posne taljatele sa morskim plodovima

Sastojci za posne taljatele sa morskim plodovima:400g taljatela,500g očišćenih morskih plodova,2 srednje glavice crnog luka,2 čena belog luka,4 pečene paprike,2 pune kašike paste od paradajza,100ml belog vina,1 kašičica šećera,1l supe od povrća,2 kašike seckanog peršuna,mleveni biber,ulje, so.
restovani losos recept

Restovani losos

Sastojci za restovani losos: 500 g lososa, 250 g bukovača, 200 g prokelja, limun, pomorandža, mirođija, ulje, so, mleveni crni biber.
punjeni krompir

Posni punjeni krompir

Sastojci za posni punjeni krompir: 600 g krompira, 300 g svežih šampinjona, 200 g kiselih krastavaca, 200 g crvenih konzerviranih paprika, maslinovo ulje, so, mleveni crni biber.
dimljena-skusa-sa-cuftama-od-pasulja

Dimljena skuša sa ćuftama od pasulja

Sastojci za dimljenu skušu sa ćuftama od pasulja: 2 dimljene skuše, 200 g pasulja, 1 kriška hleba, 1 kg crnog luka, dvopek, 200 ml belog vina, peršun, ulje, so, mleveni biber.
zapeceni paradajz reccept

Zapečeni paradajz

Sastojci za zapečeni paradajz: 6 do 10 zrelih paradajza, 6 čenova belog luka, 2 kašike suvog origana, 125 ml ekstra ceđenog maslinovog ulja, nekoliko listova svežeg bosiljka, morska so, mleveni biber po ukusu.
salata-od-sampinjona-i-krompira-posnajela.rs

Salata od šampinjona i krompira

Potrebno je: 500 g krompira, 250 g naseckanih šampinjona, crvena paprika isečena na komade, crveni luk isečen na kriške, 2 neoljuštena čena belog luka, 45 g pinjola, 30 ml maslinovog ulja, sok...
paprikas od ribe s vinom

Posni paprikaš od ribe s vinom

Sastojci za posni paprikaš od ribe s vinom: kilogram i po somovine ili druge rečne ribe, 1 kg luka, 4 dl belog vina, 1 velika kašika sirćeta, decilitar i po ulja, 1 kašičica ljute aleve paprike, 1 kašičica slatke aleve paprike, 4 zrna bibera, 1 kašika pirea od paradajza, 1 velika kašika peršunovog lišća, 1 kašičica celerovog lišća, mleveni biber, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -