Posni punjeni krompir

Punjeni krompir

Advertisement

Sastojci za posni punjeni krompir:

  • 600 g krompira,
  • 300 g svežih šampinjona,
  • 200 g kiselih krastavaca,
  • 200 g crvenih konzerviranih paprika,
  • maslinovo ulje,
  • so,
  • mleveni crni biber.

Posni punjeni krompir se priprema na sledeći način:

  1. Krompire zasečemo sa jedne strane i dubimo .
  2. Pomešamo sitno seckane crvene konzervirane paprike, kisele krastavce, listove šampinjona.
  3. Dodamo maslinovo ulje, pobiberimo i promešamo.
  4. Ovim filom punimo svaki krompir.
  5. Poprskamo uljem i zavijemo u foliju.
  6. Ređamo u tepsiju u koju smo dodali malo vode i pečemo 20 minuta na 200 stepeni.
  7. Pečene krompire sa folijom ređamo na činiju za serviranje.
  8. Dekorišemo listovima celera i peršunom ili grančicom ruzmarina.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni punjeni krompir - Recept
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
41star1star1star1stargray Na osnovu 8 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares