Naslovna Sastojci Origano

POSNA JELA SA SASTOJKOM: origano

pikantne tikvice recept

Pikantne tikvice

0
Sastojci za pikantne tikvice: 3-4 tikvice srednje veličine, brašno i malo aleve paprike, 2-3 čena belog luka, 1 veza peršuna, šoljica ulja, 2 kašike sirćeta, origano, so.
5 recepata za posne pizze koje morate probati

5 recepata za posne pizze koje morate probati

0
Pogledajte recepte za pet posnih pizza koje morate probati. Izabrali smo najbolje posne pizze za vas.
Zalivene mantije recept

Zalivene mantije

0
Sastojci za zalivene mantije: testo za pitu, ulje, origano, beli luk, maslinovo ulje, biljna pavlaka bez kazeina.
Posna čorba od karfiola sa grizom na vodi recept

Najbolja posna jela na vodi

0
Pogledajte najbolja posna jela na vodi po našem izboru. Ovi posni recepti na vodi su za pripremu posnih jela na vodi od posnih supa i čorbi, preko posnih glavnih jela na vodi do posnih deserata na vodi.
francuska mućkalica recept

Posna francuska mućkalica

0
Sastojci za posnu francusku mućkalicu: 250 g tikvica, plavi patlidžan, 400 g paradajza, 2 glavice crnog luka, crvena i žuta paprika, 2 čena belog luka, po 3 grančice timijana i origana, po 2 grančice bosiljka i ruzmarina, 3-4 kašike ulja, 2 kašike paradajz pirea, 100-150 ml povrtnog bujona, so i biber.
mediteranski hleb sa maslinama

Mediteranski hleb s pivom

0
Sastojci za mediteranski hleb s pivom: 600 g belog pšeničnog brašna, 400 g belog kukuruznog brašna, kašičica soli, 300 ml piva, 250 g posnog margarina, kesica i po praška za pecivo, malo origana, 100 g seckanih maslina.
brancin na povrcu

Brancin na povrću

0
Sastojci za brancin na povrću: 1 brancin 500-600 g, 1 paradajz, 1/2 zelene paprike, 1/2 crvene paprike, 1 manji praziluk, 1 manja glavica crnog luka, 1/6 kašičice semena morača, 1/2 kašičice naseckanih listova peršuna, 1/4 kašičice origana, 1/4 kašičice majčine dušice, maslinovo ulje, limun, so, biber.
posne pizza kiflice

Posne pizza kiflice

0
Sastojci za posne pizza kiflice: 3 dl paradajz soka ili pirea, 50 g kukuruza šećerca, 50 g krompira, 50 g graška, 50 g šargarepe, 100 g paprike, so, biber, origano, glavica crnog luka, 2 čena belog luka, ravna kašičica aleve paprike, 1 dl vode, 1 dl mlake vode, 2 kašičice suvog kvasca, 1 kašika šećera, 750 g mekog brašna, 120 ml ulja, 250 ml kisele vode, 250 g posnog dimljenog kačkavalja, 120 g margarina.

Najčitaniji recepti