Prokuvajte šećer sa pola šolje vode, sklonite sa vatre, podelitena dva dela, pa jednu polovinu pomešajte s keksom, rastopljenom čokoladom i aromom pomorandže, a drugu s kokosom.
Rastanjite koru od keksa, stavite u sredinu kobasicu napravljenu od kokosa i uvijte kolač kao salamu.
Glazuru umutite od šećera u prahu i nekoliko kapi vode, aromatizujte i, ako je potrebno, dodajte malo boje.
Sastojci za posne pihtije sa ribom: 200g posnog majoneza + za ukrašavanje, 400g fileta ribe po želji, 170g tunjevine iz konzerve, 150g šargarepe, 200g graška, 200g kukuruza šećerca, 2-3 grančice celera, 2-3 grančice peršuna, 150g mariniranih šampinjona, so, mešavina začina, mleveni biber, 1l hladne vode, 40g Agar-Agara(posni želatin), aleva paprika, rukola, crne masline.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više