Zalivene mantije

Zalivene mantije

Advertisement

Sastojci za zalivene mantije:

  • testo za pitu,
  • ulje,
  • origano,
  • beli luk,
  • maslinovo ulje,
  • biljna pavlaka bez kazeina.

Zalivene mantije se pripremaju na sledeći način:

  1. Razvuče se testo kao za pitu i poprska se uljem.
  2. Umotaju se prazne mantije bez fila.
  3. Iseku se na parčiće (4 cm širine) pa se poređaju u tepsiju.
  4. Pospu se origanom, belim lukom i maslinovim uljem.
  5. Kada se mantije ispeku, zaliti ih biljnom pavlakom bez kazeina.

Autor: Gordana Milićević Šarćević

OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Zalivene mantije
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
31star1star1stargraygray Na osnovu 19 ocena(e)

Pin It on Pinterest

Shares