- Advertisement -
Sastojci za posne tahini lepinje:
- 150g ražanog brašna,
- 150ml vode,
- 1 kašika tahinija,
- maslinovo ulje je opciono, dodajte ga ako vam je smesa previše gusta,
- prstohvat ili dva morske soli,
- 2 pune kašičice praška za pecivo.
Posne tahini lepinje se pripremaju na sledeći način:
- Pomešajte brašno, so i prašak za pecivo.
- Zatim dodajte vodu i tahini.
- Ako želite i malo maslinovog ulja.
- Umešajte dobro smesu i kašikom je vadite i spuštajte na pek papir koji ste stavili u pleh.
- Zatim ubacite pleh u rernu i pecite nekih 15 minuta na 220 stepeni.
- Ako su manje, mogu i brže da budu gotove.
- Proverite ih čačkalicom čim dobiju lepu zlaćanu boju.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 5 Review(s)
Posne tahini lepinje
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -