Posni topli sendviči

1256
- Advertisement -

Posni topli sendviči

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posne tople sendviče:

  • 4 parčeta hleba,
  • 1 kiseli krastavac,
  • posni majonez,
  • malo kečapa,
  • malo senfa,
  • 100g posnog sira,
  • po želji pečurke,
  • masline,
  • 100g stišnjene šunke od tune.

Posni topli sendviči se pripremaju na sledeći način:

  1. Krastavac iseckati na tanke kolutove.
  2. Šampinjone i/ili masline, takođe iseckati na tanke kolutove.
  3. Sir narendati sitno.
  4. Stišnjenu šunku od tune iseći na tanke kolutove.
  5. Hleb namazati sa senfom, složiti kolutiće kiselih krastavčića, stišnjenu šunku od tune, sipati proizvoljne količine posnog majoneza i kečapa, posuti posnim rendanim sirom i na kraju složiti pečurke seckane na tanke listiće ili marinirane pečurke i po želji masline.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni topli sendviči
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)
- Advertisement -