Naslovna Sastojci Posni sir

POSNA JELA SA SASTOJKOM: posni sir

Špageti sa aromatičnim biljem recept

Posni špageti sa aromatičnim biljem

0
Sastojci za posne špagete sa aromatičnim biljem: 320 g tankih posnih špageta, pola suve ljute papričice, 1 čen belog luka, 150 ml maslinovog ulja, 50 g biljnog sira, 30 g mešavine suvog začinskog bilja (timijan, majoran, origano, žalfija, ruzmarin, bosiljak, nana).
testenina sa morskim plodovima

Posna testenina sa morskim plodovima

0
Sastojci za posnu testeninu sa morskim plodovima: 1 praziluk, 1 glavica crnog luka, 4 čena belog luka, 1 dl ulja, 1 pakovanje zamrznutih morskih plodova, 300 g šampinjona, 100 g crnih maslina, 1 kašičica čili papričice (u prahu), pola kašičice aleve paprike, kuvani paradajz 300-400 ml (po ukusu), biber, so, vegeta, 1-2 kašičice šećera, belo vino 2.5 dl, 1 kašičica đumbira u prahu (može i ne mora), 100 g posnog sira (voditi računa da u njemu nema ni postotka mlečnog proteina ili kazeina).
posne pituljice recept

Posne pituljice

0
Sastojci za posne pituljice: 1/2 kg kora za pitu, 1 čaša kisele vode (od jogurta), 1/2 čaše ulja, 300 g tvrdog posnog sira, 300 g kečapa, 200 g mariniranih rezanih šampinjona, 1 prašak za pecivo, origano.
posna pita sa krompirom

16 posnih slanih pita koje morate probati

0
Ovo su recepti za pripremu 16 najboljih posnih slanih pita. Pogledajte koje su to posne slane pite koje morate probati
Posne lazanje recept

Posne lazanje sa tunjevinom

0
Sastojci za posne lazanje: posne kore za lazanje, ako ih ne nadjete onda mogu poslužiti i kore od heljde (jufke za pitu), 500 g šampinjona, 2 tunjevine, 500 ml paradajz pirea ili paradajz sosa, čaša sojinog mleka, 120 g margarina, 3 kašike brašna, 2 kašike griza, 400 g biljnog sira, origano, začini po želji, kečap.
praziluk sa posnim sirom

Praziluk sa posnim sirom

0
Sastojci za praziluk sa posnim sirom: 500 g praziluka, 4 čena belog luka, 200 ml tomatina, 50 g dimljenog posnog sira (od soje), 100 g sardina u biljnom ulju, so, mleveni biber, mešavina začina.

Najčitaniji recepti