U posudi pomešajte mleko i šećer, pa dodajte ulje, vanilin šećer, so i prosejano brašno sa kakaom i praškom za pecivo.
Sve dobro sjedinite, pa sipajte u tepsiju obloženu pek papirom i poravnajte.
Pecite na 180°C oko 20-22 minuta.
U šerpu sipajte kokosovo mleko, šećer, kokos, vanilin šećer i kokosovo ulje.
Kuvajte dok se malo ne zgusne, uz neprestano mešanje.
Dobijenu koru isecite na kocke, pa na jednu kocku stavite malo kokos fila i preklopite drugom kockom.
Tako radite dok ne utrošite sve. Istopite čokoladu sa mlekom i dobijenom glazurom premažite kolače.
A postoji i lakši način, a to je da koru presečete na 2 jednaka dela, jedan premažete kremom i preko stavite drugu koru, pa onda prelijte čokoladnom glazurom.
Sastojci za posnu pogaču sa grožđem:
450 g mekog brašna,
15 g kvasca,
1 kg groždja,
4 kašike šećera,
2 kašike maslinovog ulja.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više