Sastojci za posnu pastu sa pesto sosom od sušenog paradajza:
280g integralne testenine,
85g sušenog paradajza,
5 kašika ekstradevičanskog maslinovog ulja,
1 veza svežeg peršunovog lišća,
2-4 čena belog luka,
10g posnog kačkavalja.
Posna pasta sa pesto sosom od sušenog paradajza se priprema na sledeći način:
Skuvajte testeninu prema uputstvu sa pakovanja.
Kako biste napravili pesto sos u blenderu pomešajte sušeni paradajz, ekstradevičansko maslinovo ulje, beli luk, peršunovo lišće i posni kačkavalj, te blendirajte dok se svi sastojci ne sjedine.
Zatim testeninu pomešajte sa dobijenim sosom.
Dekorišite peršunovim lišćem i posnim kačkavaljem.
Sastojci za posne rezance sa makom: 500g širokih posnih rezanaca,150g mlevenog maka,1dl vode,100g posnog margarina,1 kesica vanilin šećera,3 kašike meda ili 100-150g šećera,1 kašičica soli,voda za kuvanje rezanaca.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više