- Advertisement -
Sastojci za posni pasulj sa cveklom:
- 2 šolje kuvanog pasulja,
- 2 cvekle,
- 1 crveni luk,
- 2 čena belog luka,
- 4 šolje vode,
- so po ukusu,
- biber po ukusu,
- kiseli krastavci (opciono, za serviranje).
Posni pasulj sa cveklom se priprema na sledeći način:
- U velikoj šerpi, zagrejte vodu na srednje jakoj vatri.
- Dodajte iseckani crveni luk i beli luk, pa dinstajte dok ne postanu staklasti.
- Dodajte iseckane cvekle i kuvani pasulj, pa promešajte.
- Dodajte vodu, pokrijte šerpu i ostavite da se kuva oko 20-25 minuta, dok cvekla ne omekša.
- Začinite solju i biberom po ukusu.
- Poslužite toplo, uz dodatak kiselih krastavaca ako želite.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 1 Review(s)
Posni pasulj sa cveklom
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -