Posni pasulj sa cveklom

609
- Advertisement -

Posni pasulj sa cveklom

- Sponzor recepta -
Baner D - Mamas (Omnico)

Sastojci za posni pasulj sa cveklom:

  • 2 šolje kuvanog pasulja,
  • 2 cvekle,
  • 1 crveni luk,
  • 2 čena belog luka,
  • 4 šolje vode,
  • so po ukusu,
  • biber po ukusu,
  • kiseli krastavci (opciono, za serviranje).

Posni pasulj sa cveklom se priprema na sledeći način:

  1. U velikoj šerpi, zagrejte vodu na srednje jakoj vatri.
  2. Dodajte iseckani crveni luk i beli luk, pa dinstajte dok ne postanu staklasti.
  3. Dodajte iseckane cvekle i kuvani pasulj, pa promešajte.
  4. Dodajte vodu, pokrijte šerpu i ostavite da se kuva oko 20-25 minuta, dok cvekla ne omekša.
  5. Začinite solju i biberom po ukusu.
  6. Poslužite toplo, uz dodatak kiselih krastavaca ako želite.
OCENITE RECEPT:
recipe image
Naziv recepta:
Posni pasulj sa cveklom
Autor:
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
- Advertisement -