Naslovna Sastojci Belo vino

Sastojak: belo vino

rizoto sa povrcem i tunom recept

Rižoto sa povrćem i tunom

Sastojci za rižoto sa povrćem i tunom: 400 g pirinča, 1 špargla, 50 g graška, 50 g brokolija, 5 malih kiselih kukuruza u konzervi, 50 g margarina, 100 g crnog luka, 4 čena belog luka, 50 g tune, 2 dl belog vina, 2 grančice peršuna, 0,5 dl maslinovog ulja, so i biber po ukusu.
pastrmka u vinu recept

Pastrmka u vinu

Sastojci za pastrmku u vinu: 1 kg pastrmke, belo vino, lovorov list, brašno, ulje, limun, so.
rizoto sa sampinjonima recept

Posni rižoto sa šampinjonima

Sastojci za posni rižoto sa šampinjonima: 2 čaše pirinča, 1 velika glavica crnog luka, 600 g šampinjona, 1 dl belog vina, mleveni đumbir, biber, so, vegeta, ulje.
tunjevina u umaku recept

Tunjevina u umaku

Sastojci za tunjevinu u umaku: 6 komada sveže tunjevine, maslinovo ulje, crne masline, dva čena belog luka, suvo belo vino, malo kapra, origano, brašno, 400 g pasiranog paradajza, so, biber.
morska riba na krompiru recept

Morska riba na krompiru

Sastojci za morsku ribu na krompiru: 500 g krompira, dve glavice crnog luka, 1 kg morske ribe, so, biber, 2 čena belog luka, ruzmarin, peršun, celer, čaša belog vina, ulje.
paprikas od kecige recept

Posni paprikaš od kečige

Sastojci za posni paprikaš od kečige: kečiga od 1 kg, 1 kg crnog luka, kašika aleve paprike, 2-3 krompira, čaša soka od paradajza, 1/2 čaše belog vina, peršun, ulje, sirće, so, biber.
mornarski brodet recept

Mornarski brodet

Sastojci za mornarski brodet: škampine 500 g, grdobina 250 g, ugor 250 g, 150 g lignji, konzerva račića, 1 dl ulja, 3-4 glavice crnog luka, 5-6 čenova belog luka, 300 g paradajz pirea ili svežeg paradajza, 2 kašike brašna, 1,5 dl belog vina, 1 veza peršuna, 2 lista lorbera, biber u zrnu, so.
skoljke na bastovanski nacin recept

Školjke na baštovanski način

Sastojci za školjke na baštovanski način: 2 kg svežih dagnji, 500 g svežeg povrća (celer, praziluk, crni luk, šargarepa, paprika...), 50 g margarina, kašičica začina od povrća, sveže mleven beli biber, kašičica gustina, 2,5 dl belog vina.
pastrmka-u-povrcu recept

Pastrmka u povrću

Sastojci za pastrmku u povrću: 4 fileta pastrmke, 250 g oljuštenog paradajza iz konzerve, 4 manja korena celera sa listovima, 2 glavice luka, 4 kašike maslinovog ulja, 0,5 dl suvog belog vina, vršna kašičica mariniranih kapara, malo brašna, sušenog origana, so, biber.
posno varivo od mlade kelerabe recept

Posno varivo od mlade kelerabe

Sastojci za posno varivo od mlade kelerabe: kelerabe po želji, glavica crnog luka, ulje, malo belog vina, peršun, šargarepa, malo brašna za zapršku, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -