Naslovna Sastojci Kapar

POSNA JELA SA SASTOJKOM: kapar

punjene lignje sa pipcima

Lignje punjene pipcima

0
Sastojci za lignje punjene pipcima: 1,5 kg lignji, glavica belog luka, kapar, so, ulje, peršunov list, prezle, brašno.
pijana kečiga recept

Pijana kečiga

0
Sastojci za pijanu kečigu: 1 kg kečige, 100 g margarina, 1 litar belog vina, ruzmarin, kapar, lorber, limun, peršun, biber u zrnu, so.
tunjevina u umaku recept

Tunjevina u umaku

0
Sastojci za tunjevinu u umaku: 6 komada sveže tunjevine, maslinovo ulje, crne masline, dva čena belog luka, suvo belo vino, malo kapra, origano, brašno, 400 g pasiranog paradajza, so, biber.
posna salata jadran recept

Posna salata Jadran

0
Sastojci za posnu salatu Jadran: 250 g integralnog pirinča, 2 kisela krastavca, 1 paprika , 3 velike konzerve tunjevine, 2 konzerve sardine, 1 konzerva ringlica, šaka crnih maslina, 1 šoljica + kašičica ulja, 5 paradajza, kašika kapra, kašičica majorana, kašičica majčine dušice, 3 čena belog luka, sok od 2 limuna, šolja posnog majoneza, zelena salata, biber, so.
posna pica sa morskim plodovima recept

Posna pica sa morskim plodovima

0
Sastojci za posnu picu sa morskim plodovima: testo za picu, 1 konzerva sardele, 1 konzerva ringlica, nekoliko dagnji, 1 tegla račića u slanoj vodi, kečap za picu, nekoliko crnih maslina, 1 čen belog luka, kapar, origano, malo limunovog soka.
mornarska salata recept

Mornarska salata

0
Sastojci za mornarsku salatu: 12 sardela iz salamure (ili konzerve), 3 sveže crvene paprike, 200 g spanaća, 1 krastavac (može i kiseli), 2 glavice crnog luka, šaka maslina, 6 paradajza, 2-3 čena belog luka, 1 limun i sok od 1 limuna, 4 kašike maslinovog ulja, 100 g boranije, kapar, majoran, biber, so.
salata od celera i kapra

Posna salata od celera i kapra

0
Sastojci za posnu salata od celera i kapra: 500 g krompira, 200 g celera, 60 g kapra, 50 g maslina, 1 crvena paprika, 100 g posnog majoneza, so, biber, peršun, vlašac.
pizza sa zeljem

Posna pica sa zeljem

0
Sastojci za posnu picu sa zeljem: 1 testo za picu, 1/2 kg spanaća ili neke druge vrste zelja, 1 kašika kapara, 3/4 šolje crnih maslina, 1 čen belog luka, 3/4 šolje ulja, biber, so.
- Advertisement -
- Advertisement -after x drinks

Najčitaniji recepti

- Advertisement -