izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Mirođija

POSNA JELA SA SASTOJKOM: mirođija

restovani losos recept

Restovani losos

0
Sastojci za restovani losos: 500 g lososa, 250 g bukovača, 200 g prokelja, limun, pomorandža, mirođija, ulje, so, mleveni crni biber.
Posne tikvice sa pirinčem recept

Posne tikvice sa pirinčem

0
Posne tikvice sa pirinčem se pripremaju na sledeći način: Tikvice za punjenje se oljušte, izdube kašikom, operu i ostave da se ocede. Oljušti se dosta crnog luka, sitno isecka i stavi u tavu, sa maslinovim uljem, da se malo izdinsta.
salata sa krastavcem i kukuruzom

Posna salata sa krastavcem i kukuruzom

0
Sastojci za posnu salatu sa krastavcem i kukuruzom: 250 g smrznutog kukuruza šećerca, 1 krastavac, vezica sveže mirođije, maslinovo ulje, malo soka od limuna, so.
prokelj sa prelivom

Posni prokelj sa prelivom

0
Sastojci za posni prokelj sa prelivom: 750 g prokelja, 3 veće šargarepe, 3 praziluka, 2 kašike margarina, 2 kašike jabukovog sirćeta, kašika iseckanog peršunovog lišća, 3 kašičice iseckane mirođije, 5 kašika brašna, biber, so.
tikvice u sopstvenom soku

Tikvice u sopstvenom soku

0
Sastojci za tikvice u sopstvenom soku: 1 kg manjih tikvica, 2 čena belog luka, veza mirođije, 1 dl ulja, so.
Posno predjelo od šargarepe recept

Posno predjelo od šargarepe

0
Sastojci za posno predjelo od šargarepe: 8 šargarepa, glavica crvenog luka, kašika ulja od oraha ili kikirija, 2 kašike suvog grožđa, 1 kašika mlevenih oraha, sok jednog limuna, 1 kašika sitno iseckanog peršuna, 1 kašika sitno iseckane mirođije, prstohvat karija, 1 kašičica soli, 1/4 kašičice bibera.
posna musaka od pirinca i sampinjona recept

Posna musaka od pirinča i šampinjona

0
Sastojci za posnu musaku od pirinča i šampinjona: 150 g pirinča, 300 g šampinjona, 2 glavice crnog luka, 2 čena belog luka, 1 kašika peršunovog lista, 1 kašika sveže iseckane mirođije, 1 kašika karija, 1 kašika brašna, 1 kašika suvih začina, ulje, so i biber po ukusu.
mladi grasak na vodi recept

Mladi grašak na vodi

0
Sastojci za mladi grašak na vodi: 1 kg mladog graška, 2 l vode, 2 glavice crnog luka, 2 šargarepe, 2 kašike začina, 1 veza mirođije i peršuna, 4 češnja belog luka, 2 kašike brašna, so.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -