izrada web sajta, web dizajn
Naslovna Sastojci Mleveni orasi

POSNA JELA SA SASTOJKOM: mleveni orasi

Carevo oko kolač recept

Carevo oko

0
Sastojci za posni kolač Carevo oko: 500 g suvih smokava, 200 g šećera, 150 ml vode, 150 g posnog margarina, 200 g mlevenih oraha, 200 g posnog mlevenog keksa, 150 g čokolade za kuvanje, 100 g pečenog lešnika, 100 g mlevenih oraha.
zdrave kuglice

Posne zdrave kuglice

0
Sastojci za posne zdrave kuglice: 100 g mlevenih suvih šljiva, 100 g mlevenih oraha, 100 g mlevenih badema, 100 g mlevenih suvih smokvi, 50 g mlevenih lešnika, malo meda, malo limunovog soka.
Pijana torta

Pijana torta

0
Sastojci za pijanu tortu: 250 g mlevenih oraha, 200 g šećera, 200 g brašna, 300 ml crnog vina, 1 kesica praška za pecivo, 1 kesica vanil šećera, 1/2 kašičice sode bikarbone, 1 kašičica cimeta, 1 kašičica mlevenog karanfilića.
moka zrna

Posna moka zrna

0
Sastojci za posna moka zrna: 200 g mlevenih oraha, 250 g šećera u prahu, 250 g strugane posne čokolade za kuvanje, 50 g gorkog i jakog neskafea, kašika šećera u prahu, 2 kašike kakaoa.
grilijas valjcici

Posni grilijaš valjčići

0
Sastojci za posne grilijaš valjčiće: 450 g šećera, 150 g sitno seckanih oraha, 200 g mlevenih oraha, 100 g margarina, fondan smesa.
coko susi sa orasima

Posni valjčići sa orasima

0
Sastojci za posne valjčiće sa orasima (za 35-40 kom): 125 g sitno mlevenih oraha, 200 g integralnog brašna, 2 kašičice skrobnog brašna/gustina, 4-5 usitnjenih karanfilića (klinčića), 1/2 kašičice cimeta, 1 kesica vanilin šećera, 3 kašičice ruma za kolače, 125 g posnog margarina, 2 pune supene kašike meda.
suva baklava

Suva baklava

0
Sastojci za suvu baklavu: 500 g kora za baklavu, 1 šolja susamovog ulja, 5-10 kašika šećera, 15-20 kašika mlevenih oraha, 1 šolja šećera u prahu.
carske bombone

Posne carske bombone

0
Sastojci za posne carske bombone: 100 g šećera, 200 g mlevenih oraha, 200 g suvog groždja, 200 g urmi, 200 g suvih smokava, 200 g kandirane pomorandžine kore, pola šolje ruma.

Najčitaniji recepti

- Advertisement -
- Advertisement -