Naslovna Sastojci Peršun

Sastojak: peršun

Posna tortilja sa tunjevinom i povrćem

Posna tortilja sa tunjevinom i povrćem

Sastojci za posnu tortilju sa tunjevinom i povrćem: 4 posne tortilje, 1 konzerva tunjevine u vodi,  1 šolja iseckanog svežeg povrća po izboru (npr. crvena paprika, krastavac, paradajz, zelena salata), 100 grama tofu sira, 2 kašike posne majoneze, sok od 1 limuna, so i biber po ukusu, 2 kašike seckanog peršuna.
Posni kroketi od tikvica

Posni kroketi od tikvica

Sastojci za posne krokete od tikvica: 2 srednje tikvice (sitno rendane), 1 šolja brašna od leblebija, 2 kašike mlevenog lanenog semena + 6 kašika vode, 2 kašike iseckanog peršuna, 2 čena belog luka, so i biber po ukusu, susam, maslinovo ulje.
Posni paprikaš od sojinog mesa

Posni paprikaš od sojinog mesa

Sastojci za posni paprikaš od sojinog mesa: 200g suvog sojinog mesa, 2 šargarepe, 1 crvena paprika, 1 zelena paprika, 1 šolja graška (svežeg ili smrznutog), 1 crveni luk, 2 češnja belog luka, 4 šolje povrćne supe ili vode, 2 kašike paradajz sosa, 2 kašike maslinovog ulja, 1 kašika brašna (opciono), so, biber i začini po ukusu, sveži peršun za posluživanje.
Posna salata sa raviolima

Posna salata sa raviolima

Sastojci za posnu salatu sa raviolima: 250g posnih raviola, 2 šake bebi spanaća, 1 šolja čeri paradajza,  200g tofu sira,  2 kašike maslinovog ulja, sok od 1 limuna, so i biber po ukusu, sveži peršun za posluživanje.
Posna čorba od cvekle

Posna čorba od cvekle

Sastojci za posnu čorbu od cvekle: 2 velike cvekle,  2 velika krompira,  1 crveni luk,  2 češnja belog luka,  4 šolje vode, sok od 1 limuna, so i biber po ukusu, sveži peršun za posluživanje.
Posna musaka od karfiola i tikvica

Posna musaka od karfiola i tikvica

Sastojci za posnu musaku od karfiola i tikvica: 1 veliki karfiol,  2 srednje tikvice,  1 crveni luk,  2 češnja belog luka, 1 konzerva seckanih pelata, 1 šolja pasiranog paradajza, 200g tofua,  2 kašike maslinovog ulja, 2 kašičice origana, so i biber po ukusu, sveži peršun za posluživanje.
Posna čorba od brokolija i pečurki

Posna čorba od brokolija i pečurki

Sastojci za posnu čorbu od brokolija i pečurki: 1 glavica brokolija,  200g šampinjona,  1 crveni luk,  2 češnja belog luka,  4 šolje vode, so i biber po ukusu, sveži peršun za posluživanje.
Posni pasulj sa krompirom

Posni pasulj sa krompirom

Sastojci za posni pasulj sa krompirom: 2 šolje kuvanog pasulja po izboru, 2 krompira, 1 crni luk,  2 češnja belog luka,  so i biber po ukusu, seckani sveži peršun za posluživanje.
Posna čorba od karfiola i spanaća

Posna čorba od karfiola i spanaća

Sastojci za posnu čorbu od karfiola i spanaća: 1 glavica karfiola,  200g svežeg spanaća,  1 crni luk, 2 češnja belog luka,  4 šolje povrćne supe ili vode, so i biber po ukusu, seckani sveži peršun.
Posni tost sa tofu sirom i povrćem

Posni tost sa tofu sirom i povrćem

Sastojci za posni tost sa tofu sirom i povrćem: 4 kriške integralnog ili ražanog tost hleba, 200g tofua,  1 paradajz, 1 krastavac,  1/2 avokada,  seckani sveži peršun, sok od limuna (opciono), so i biber po ukusu.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -