Posna salata od mrkve se priprema na sledeći način:
Prvo je potrebno da se mrkva opere i očisti te ista izrenda na sitno, zatim očistiti beli luk i iseći ga sitno na kockice, ukoliko je svež peršun isti je potrebno usitniti.
Sjediniti mrkvu i beli luk, te zatim dodati ostale sastojke po želji i ukusu.
Tako napravljena salata može se spremiti i u teglu i koristiti narednih sedam dana.
Sastojci za posnu supu od celera i krompira:
šolja sitno seckanog celera,
1 krompir,
1/2 glavice crnog luka,
2 kašike maslinovog ulja,
kašika brašna,
1/2 kašike aleve paprike,
biber,
so,
limunov sok,
začin od sušenog povrća.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.
U reduSaznaj više