Posni kolač sa kremom od jagoda i vanile se priprema na sledeći način:
Keks izmrvite u blenderu i pomešajte sa margarinom koji ste prethodno otopili na sobnoj temperaturi.
Sipajte u kalup obložen masnim papirom i pecite u rerni na 150 stepeni oko 10 minuta.
Skuvajte puding sa šećerom i 300 ml sojinog mleka, promešajte, prohladite i umešajte krem sir i začine.
Jagode isecite na kriške i poređajte na ohlađenu keks koru, namažite kremom od vanile, ohladite 30 minuta u frižideru i prelijte otopljenim džemom od rabarbare.
Sastojci za posnu fungi pastu:
300g integralnih ili posnih špageta,
250g šampinjona,
1 crni luk,
3 čena belog luka,
2 kašike maslinovog ulja,
1 konzerva paradajz pelata,
1/2 kašičice suvog origana,
so i biber po ukusu,
sveži peršun za garnituru (opciono).
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više