Umutiti penasto margarin sa šećerom u prahu, pa polako dodati bademe, žele bombone i suvo grožđe uz lagano mešanje da se masa sjedini i bude sasvim kompaktna.
Rukom ili nožem oblikovati kasato prema želji u valjak, kupu ili kvadar, posuti ga kokosovim brašnom i dekorisati cvetićima od želea.
Staviti u frižider da se ohladi i stegne.
Sve vreme ga držati u frižideru jer je najukusniji hladan.
Seći tanke šnite i prema želji prelivati istopljenom čokoladom.
Sastojci za suve paprike punjene krompirom:
10 suvih paprika,
nekoliko krompira,
2 šoljice pirinča,
250 g crnog luka,
aleva paprika,
brašno,
peršun,
ulje,
so.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više