Umutiti penasto margarin sa šećerom u prahu, pa polako dodati bademe, žele bombone i suvo grožđe uz lagano mešanje da se masa sjedini i bude sasvim kompaktna.
Rukom ili nožem oblikovati kasato prema želji u valjak, kupu ili kvadar, posuti ga kokosovim brašnom i dekorisati cvetićima od želea.
Staviti u frižider da se ohladi i stegne.
Sve vreme ga držati u frižideru jer je najukusniji hladan.
Seći tanke šnite i prema želji prelivati istopljenom čokoladom.
Sastojci za posne galete sa bananom:
1 šolja brašna,
1 kašičica praška za pecivo,
prstohvat soli,
1 kašika šećera,
1 šolja biljnog mleka (npr. bademovo, sojino),
1 zrela banana, izgnječena,
2 kašike biljnog ulja,
1 kašičica vanilinog ekstrakta.
Koristimo kolačiće kako bi smo Vam osigurali najbolje korisničko iskustvo. Daljim korišćenjem ovog sajta smatraćemo da se slažete sa upotrebom kolačića.U reduSaznaj više