Naslovna Sastojci Beli luk

Sastojak: beli luk

salata-od-sargarepe recept

Salata od šargarepe

Sastojci za salatu od šargarepe: 3 kg šargarepe, 1/2 kg belog luka, 250 g feferona, 1/2 l ulja, 1/2 l sirćeta, celer, peršun, so.
barene-paprike

Barene paprike

Sastojci za barene paprike: 5 kg žute i crvene paprike, 3 l vode, 500 ml vinskog sirćeta, 200 g soli, 250 g šećera, 1 kesica bibera u zrnu, 1/2 vezice peršuna, po želji beli luk.
kiseli krastavcici recept

Kiseli krastavčići

Sastojci za kisele krastavčiće: 5 kg krastavca, 4 l vode, 1 l sirćeta (9%), 400 g šećera, 150 g soli, 1 konzervans, 1 vinobran, beli luk, lovorov list, list celera.
5 recepata za posne pizze koje morate probati

5 recepata za posne pizze koje morate probati

Pogledajte recepte za pet posnih pizza koje morate probati. Izabrali smo najbolje posne pizze za vas.
Zalivene mantije recept

Zalivene mantije

Sastojci za zalivene mantije: testo za pitu, ulje, origano, beli luk, maslinovo ulje, biljna pavlaka bez kazeina.
posni rizoto sa komadicima soje na vodi recept

Posni rižoto sa komadićima soje na vodi

Sastojci za posni rižoto sa komadićima soje na vodi: 1,5 litar vode, 2 glavice crnog luka, 3 struka mladog crnog luka, 1 krompir, 3 šargarepe, 1 šoljica komadića soje, 3 čena belog luka, 1 šolja pirinča, mleveni biber, mlevena paprika, so i mleveni lan, 1 šolja kuvanog paradajza, 1 svež paradajz.
posne zapecene makarone u basilico sosu recept

Posne zapečene makarone u basilico sosu

Sastojci za posne zapečene makarone u basilico sosu: 1 tegla basilico sosa (sos od paradajza, crnog luka, bosiljka, malo šećera i soli), 1 pakovanje posnih makarona, 2-3 čena belog luka, 1 veći paradajz, maslinovo ulje, so.
rizoto sa skampima recept

Rižoto sa škampima

Sastojci za rižoto sa škampima: 200 g škampa, 1 šolja pirinča, 1-2 čena belog luka, soja sos, so, maslinovo ulje.
beli luk

Beli luk

Lekovite materije belog luka u samom početku imaju izrazitu snagu dezinfekcije i sposobnost da spreče, odnosno suzbiju razvoj bakterija koje omogućuju truljenje u crevima
posne lepinje sa maslinama i belim lukom

Posne lepinje sa maslinama i belim lukom

Sastojci za posne lepinje sa maslinama i belim lukom: 500 g brašna, 4 dl mlake vode, 20 g kvasca, 1 kašičica soli, 1 kašičica šećera, 5 kašika maslinovog ulja, 100 g maslina (praznih ili sa paprikom), 5 čena belog luka.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -