Naslovna Sastojci Celer

Sastojak: celer

tunjevina sa celerom recept

Tunjevina sa celerom

Sastojci za tunjevinu sa celerom: 4 stabljike celera, konzerva tunjevine u ulju (oko 300 g), 2 kašike kapara, 2 čena belog luka, 2 kašike posnog majoneza, hladno ceđeno maslinovo ulje, so, biber.
salata-od-sargarepe recept

Salata od šargarepe

Sastojci za salatu od šargarepe: 3 kg šargarepe, 1/2 kg belog luka, 250 g feferona, 1/2 l ulja, 1/2 l sirćeta, celer, peršun, so.
kiseli krastavcici recept

Kiseli krastavčići

Sastojci za kisele krastavčiće: 5 kg krastavca, 4 l vode, 1 l sirćeta (9%), 400 g šećera, 150 g soli, 1 konzervans, 1 vinobran, beli luk, lovorov list, list celera.
cedjeni sok od cvekle celera spanaca jabuke djumbira rotkvice limuna recept

Ceđeni sok od cvekle, celera, spanaća i jabuke

Sastojci za ceđeni sok od cvekle, celera, spanaća i jabuke: 1 velika cvekla, 2-3 sveže šargarepe, 4-5 štapova celera, 1 šaka svežeg spanaća, 1 jabuka, 1 sveži krastavac, 2 rotkvice, 1 koren svežeg đumbira (veličine 1 cm), 1 limun.
cedjeni sok od jabuka celera kelja spanaca i limuna recept

Ceđeni sok od jabuke, celera i spanaća

Sastojci za ceđeni sok od jabuke, celera i spanaća: 4 zelene jabuke osrednje veličine, 3 veće stabljike celera, 2 lista kelja, 1 limun, 120 g spanaća.
cedjeni sok od kruske jabuke sargarepe celera i mirodjije recept

Ceđeni sok od jabuke, kruške, šargarepe, celera i mirođije

Sastojci za ceđeni sok od jabuke, kruške, šargarepe, celera i mirođije: 1 jabuka, 1 kruška, 4 šargarepe, 1 mladika celera, 2 mladike mirođije 1 kašika meda.
sok za imunitet od celera i djumbira recept

Sok za imunitet od celera i đumbira

Sastojci za sok za imunitet od celera i djumbira: 4 jabuke, 2 srednje šargarepe, 1 stabljika celera, 1/2 manje cvekle, 1 kockica đumbira 1 kašika meda.
daikon supa recept

Daikon supa

Sastojci za Daikon supu: 1 srednja bela rotkva, 2 štapića celera, 1 manji crveni luk, 1/2 praziluka, 1 šargarepa, ulje, 1 kašika seckanog peršuna, prstohvat belog luka u prahu, 200 g pelata paradajza, mešavina začina.
slatko od sljiva punjeno orasima

Vegetarijanska jela koja morate probati

U iznetim receptima nekada smo koristili maslinovo, bundevino ili suncoretovo hladno ceđeno ulje, kao i začinsko bilje: peršun, celerov list, ruzmarin, mažuran, majčinu dušicu, bosiljak, divlji luk (sremuš), žalfiju, mirođiju i dr.
rizoto od ovasa

Posni rižoto od ovasa

Sastojci za posni rižoto od ovasa: 1250 g ovasa, vezica mladog luka ili praziluk, 2 rendane šargarepe, komad rendanog celera, paprika iseckana na kockice, morska so, ulje, prstohvat mirođije, 2 kašike suncokreta, 2 kašike golice.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -