- Advertisement -
Sastojci za tunjevinu sa celerom:
- 4 stabljike celera,
- konzerva tunjevine u ulju (oko 300 g),
- 2 kašike kapara,
- 2 čena belog luka,
- 2 kašike posnog majoneza,
- hladno ceđeno maslinovo ulje,
- so,
- biber.
Tunjevina sa celerom se priprema na sledeći način:
- Tunjevinu i kopar ocedite i viljuškom sitno iznječite.
- Beli luk očistite, ispasirajte i umešajte u tunjevinu.
- Dodajte majonez, postepeno sipajte maslinovo ulje i non-stop mutite dok smesa ne bude kremasta i glatka.
- Posolite, pobiberite i ohladite u frižideru.
- Stabljike celera očistite, operite i isecite na komade duge pet, šest centimetara.
- Celer poređajte na tacnu, rasporedite krem, na vrhu ukrasite komadom tunjevine, listićem peršuna i servirajte hladno.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 7 Review(s)
Tunjevina sa celerom
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -