Naslovna Sastojci Origano

Sastojak: origano

hobotnica u vinu

Hobotnica u vinu

Sastojci za hobotnicu u vinu: 1 kg očišćene hobotnice, 800 g pelato paradajza, 0,5 dl maslinovog ulja, 200 g ukiseljenog luka, 3 dl crnog vina, 2 lista lovora, 1 kašičica origana, crni biber u zrnu, 2 kašike seckanog peršuna
pikantni celer sa jabukama recept

Pikantni celer sa jabukama

Sastojci za pikantni celer sa jabukama: 2 veća korena celera, 3 kisele jabuke, 200 g jezgra oraha, 2 šolje posnog majoneza, 1 limun, origano, biber, so.
posne spagete sa tunjevinom

Posne špagete sa tunjevinom

Sastojci za posne špagete sa tunjevinom: paket posnih špageta, konzerva tunjevine, 3-4 čena belog luka, šolja kuvanog paradajza (ili od kečapa i vode napuniti šolju), origano, so, biber.
musaka od kuvanog zita

Posna musaka od kuvanog žita

Sastojci za posnu musaku od kuvanog žita: 500 g kuvane pšenice, 300 g praziluka, 300 g sveže rendane šargarepe, maslinovo ulje, 100 g posnog kačkavalja, origano, suvi biljni začini, so, biber, peršun za dekoraciju, aleva paprika.
fileti smudja sa povrcem recept

Fileti smuđa sa povrćem

Sastojci za filete smudja sa povrćem: 500 g fileta smuđa, 300 g paradajza, 200 g crnog luka, 200 g paprike, 200 ml belog vina, 2 čena belog luka, 2 kašike maslinovog ulja, mirođija, origano, limun, biber, so.
posne lazanje

Posne lazanje

Sastojci za posne lazanje: 9 listova lazanje (možete naći posne kore za lazanje, bez jaja, u bolje snabdevenim prodavnicama, ako ne nađete, možete koristiti i debele kore za gibanicu ili pitu), 1 glavica crnog luka, soja u ljuspicama, 2 šolje sosa od paradajza, 2 čena belog luka, origano, sojino mleko (ili voda u kojoj se kuvalo povrće), ulje, 2 kašike brašna, beli biber, sir od soje (po želji).
krompir pecen na vodi

Krompir pečen na vodi

Sastojci za krompir pečen na vodi: 1,5 kg krompira, 5 cešnjeva belog luka, sok od limuna, origano, biber, so, 1/2 šolje vode.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -