Naslovna Sastojci Ruzmarin

POSNA JELA SA SASTOJKOM: ruzmarin

Posna pašteta od tunjevine i kikiriki putera

Posna pašteta od tunjevine i kikiriki putera

0
Sastojci za posnu paštetu od tunjevine i kikiriki putera: 1 konzerva oceđene tunjevine u komadima, 4 kašičice kikiriki putera, 2 kašičice senfa, sok od pola limuna,1/2 kašičice sušene majčine dušice ili ruzmarina.
Mediteranska fokača

Mediteranska fokača

0
Sastojci za Mediteransku fokaču: 800g brašna, 10g suvog kvasca, 15g sitne morske soli, 500ml mlake vode, 10g šećera, 75ml maslinovog ulja. Nadev: mini paradajz, masline, sveži bosiljak, sveži ruzmarin, sveži origano, krupna morska so, biber.
Losos sa mediteranskom mešavinom

Losos sa mediteranskom mešavinom

0
Sastojci za losos sa mediteranskom mešavinom: Filet lososa, 1 mladi crni luk, 100g kečapa, 1 kašika meda, 1 kašika soja sosa, 1 kašičica smeđeg šećera, 1 kašičica senfa, 450g Mediteranske mešavine, maslinovo ulje, 1 kašičica suvog vlašca, beli luk u granulama, mleveni biber, morska ili himalajska so, grančice ruzmarina.
Začinjeni krompir iz rerne recept

Začinjeni krompir iz rerne

0
Sastojci za začinjeni krompir iz rerne: 800 g krompira, 2 čena belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 2 grančice ruzmarina, so, biber.
dzem od krusaka i ruzmarina recept

Džem od krušaka i ruzmarina

0
Sastojci za džem od krušaka i ruzmarina: 8 šolja očišćenih zrelih krušaka viljamovki 2 kašičice sitno rendane kore limuna 125 ml sveže ceđenog limunovog soka 3 šolje šećera šolja meda 2 kašike seckanog lista ruzmarina.
5 recepata za posne pizze koje morate probati

5 recepata za posne pizze koje morate probati

0
Pogledajte recepte za pet posnih pizza koje morate probati. Izabrali smo najbolje posne pizze za vas.
Najbolje riblje pljeskavice

Najbolje riblje pljeskavice

0
Sastojci za riblje pljeskavice: razna riba (poželjno je imati šarana 20%, pastrmke 10%, ostalo su kvalitetnije ciprinide kao što su plotica, klen, škobalj, mrena, od drugih vrsta može som, grgeč...).
zapeceno-povrce

Posno zapečeno povrće

0
Sastojci za posno zapečeno povrće: 700 g paradajza, 2 tikvice, 1 patlidžan, 4 čena belog luka, 2 grančice ruzmarina, 4 lovorova lista, maslinovo ulje, so, biber, prstohvat ljute paprike.
francuska mućkalica recept

Posna francuska mućkalica

0
Sastojci za posnu francusku mućkalicu: 250 g tikvica, plavi patlidžan, 400 g paradajza, 2 glavice crnog luka, crvena i žuta paprika, 2 čena belog luka, po 3 grančice timijana i origana, po 2 grančice bosiljka i ruzmarina, 3-4 kašike ulja, 2 kašike paradajz pirea, 100-150 ml povrtnog bujona, so i biber.
tolstolobik sa svezim zacinskim biljem

Tolstolobik sa svežim začinskim biljem

0
Sastojci za tolstolobika sa svežim začinskim biljem: 700 g tolstolobika, 2 veća čena belog luka, sveže začinsko bilje u količini po ukusu: žalfija, ruzmarin, bosiljak, limunova trava, peršun, nana, kari, mešavina suvog biljnog začina, ulja po potrebi.
- Advertisement -
- Advertisement -after x drinks

Najčitaniji recepti

- Advertisement -