- Advertisement -
Sastojci za posni pečeni krompir sa ruzmarinom:
- 1 kg krompira, isečenog na četvrtine,
- 3 kašike maslinovog ulja,
- 2 grančice svežeg ruzmarina, sitno iseckanog,
- 2 čena belog luka, sitno iseckana,
- so i biber po ukusu.
Posni pečeni krompir sa ruzmarinom se priprema na sledeći način:
- Zagrejati rernu na 200°C.
- Krompire oprati i iseći na četvrtine.
- U velikoj posudi, pomešati krompire sa maslinovim uljem, ruzmarinom, belim lukom, solju i biberom.
- Rasporediti krompire na pleh obložen papirom za pečenje i peći 35-40 minuta, dok ne postanu zlatno-smeđi i hrskavi, povremeno ih okrećući.
- Poslužiti odmah kao prilog ili glavno jelo.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 1 Review(s)
Posni pečeni krompir sa ruzmarinom
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -