Naslovna Sastojci Ruzmarin

Sastojak: ruzmarin

Posna pašteta od tunjevine i kikiriki putera

Posna pašteta od tunjevine i kikiriki putera

Sastojci za posnu paštetu od tunjevine i kikiriki putera: 1 konzerva oceđene tunjevine u komadima, 4 kašičice kikiriki putera, 2 kašičice senfa, sok od pola limuna,1/2 kašičice sušene majčine dušice ili ruzmarina.
Mediteranska fokača

Mediteranska fokača

Sastojci za Mediteransku fokaču: 800g brašna, 10g suvog kvasca, 15g sitne morske soli, 500ml mlake vode, 10g šećera, 75ml maslinovog ulja. Nadev: mini paradajz, masline, sveži bosiljak, sveži ruzmarin, sveži origano, krupna morska so, biber.
Losos sa mediteranskom mešavinom

Losos sa mediteranskom mešavinom

Sastojci za losos sa mediteranskom mešavinom: Filet lososa, 1 mladi crni luk, 100g kečapa, 1 kašika meda, 1 kašika soja sosa, 1 kašičica smeđeg šećera, 1 kašičica senfa, 450g Mediteranske mešavine, maslinovo ulje, 1 kašičica suvog vlašca, beli luk u granulama, mleveni biber, morska ili himalajska so, grančice ruzmarina.
Začinjeni krompir iz rerne recept

Začinjeni krompir iz rerne

Sastojci za začinjeni krompir iz rerne: 800 g krompira, 2 čena belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 2 grančice ruzmarina, so, biber.
dzem od krusaka i ruzmarina recept

Džem od krušaka i ruzmarina

Sastojci za džem od krušaka i ruzmarina: 8 šolja očišćenih zrelih krušaka viljamovki 2 kašičice sitno rendane kore limuna 125 ml sveže ceđenog limunovog soka 3 šolje šećera šolja meda 2 kašike seckanog lista ruzmarina.
5 recepata za posne pizze koje morate probati

5 recepata za posne pizze koje morate probati

Pogledajte recepte za pet posnih pizza koje morate probati. Izabrali smo najbolje posne pizze za vas.
Najbolje riblje pljeskavice

Najbolje riblje pljeskavice

Sastojci za riblje pljeskavice: razna riba (poželjno je imati šarana 20%, pastrmke 10%, ostalo su kvalitetnije ciprinide kao što su plotica, klen, škobalj, mrena, od drugih vrsta može som, grgeč...).
zapeceno-povrce

Posno zapečeno povrće

Sastojci za posno zapečeno povrće: 700 g paradajza, 2 tikvice, 1 patlidžan, 4 čena belog luka, 2 grančice ruzmarina, 4 lovorova lista, maslinovo ulje, so, biber, prstohvat ljute paprike.
francuska mućkalica recept

Posna francuska mućkalica

Sastojci za posnu francusku mućkalicu: 250 g tikvica, plavi patlidžan, 400 g paradajza, 2 glavice crnog luka, crvena i žuta paprika, 2 čena belog luka, po 3 grančice timijana i origana, po 2 grančice bosiljka i ruzmarina, 3-4 kašike ulja, 2 kašike paradajz pirea, 100-150 ml povrtnog bujona, so i biber.
tolstolobik sa svezim zacinskim biljem

Tolstolobik sa svežim začinskim biljem

Sastojci za tolstolobika sa svežim začinskim biljem: 700 g tolstolobika, 2 veća čena belog luka, sveže začinsko bilje u količini po ukusu: žalfija, ruzmarin, bosiljak, limunova trava, peršun, nana, kari, mešavina suvog biljnog začina, ulja po potrebi.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -