Naslovna Sastojci Ruzmarin

Sastojak: ruzmarin

mediteranski pirinac

Posni mediteranski pirinač

Sastojci za posni mediteranski pirinač: 1 čaša (150 ml) pirinča, 1 glavica luka, 1 čen belog luka, 1 manji paradajz, 1 konzerva tunjevine, 15 komada kapara, 50 g sojinog sira, malo graška, nekoliko maslina, malo vlašca, ruzmarina, soli, vegete, maslinovo ulje.
testenina-sa-somovinom-i-keljom

Testenina sa somovinom i keljom

Sastojci za testeninu sa somovinom i keljom: 4 fileta somovine (po 150 g), 2-3 kašike soka od limete, krupna morska so, krupnije mleven biber, manja glavica kelja, kašičica ulja, 500 g testenine bez jaja.
orade sa blitvom posno

Orade sa blitvom

Sastojci za orade sa blitvom: 2 orade, 200 ml belog vina, 1 manja glavica belog luka, 150 ml maslinovog ulja, so, biber, vegeta, grančica ruzmarina, 500 g blitve, 400 g krompira, 2 čena belog luka.
musaka od povrca posnajela

Posna musaka od povrća

Sastojci za posnu musaku od povrća: 500 g krompira, veći patlidžan, 2 manje tikvice, 3 paradajza, maslinovo ulje, suvi biljni začin, so, ruzmarin.
posna musaka od psenice i suvih sljiva posna jela na vodi

Posna musaka od pšenice i suvih šljiva

Sastojci za posnu musaku od pšenice i suvih šljiva: 800 g krompira, 200 g pšenice, 80 g suvih šljiva, 20 g oraha, 4 kašike paradajz pirea, pola kašike ruzmarina.
bela-riba-u-belom-sosu-posnajela.rs

Bela riba u belom sosu

Potrebno je: 2 kg krupnije bele morske ribe, 1/2 kg crnog luka, šaka peršuna, sok od tri limuna, maslinovo ulje, mleveni biber, malo ruzmarina, lorber, kapar, so, začini. Priprema: Sitno iseckati crni luk, propržiti ga na vrelom...
pijana kečiga recept

Pijana kečiga

Sastojci za pijanu kečigu: 1 kg kečige, 100 g margarina, 1 litar belog vina, ruzmarin, kapar, lorber, limun, peršun, biber u zrnu, so.
Posne pečurke sa krompirom recept

Posne pečurke sa krompirom

Sastojci za posne pečurke sa krompirom: 250 g svežih pečuraka, 200 ml belog vina, sok od pola limuna, kašika brašna, 1 kg krompira, biber, ulje, so, ruzmarin.
posni paprikas sa patlidzanom i tikvicama recept

Posni paprikaš sa patlidžanom i tikvicama

Sastojci za posni paprikaš sa patlidžanom i tikvicama: 1 veći patlidžan isečen na kockice, 0,5 dl maslinovog ulja, 2 glavice crnog luka iseckanog na kockice, 5 čenova belog luka sitno iseckanog, 100 g integralnog pirinča, 1 srednja tikvica oljuštena i iseckana na kockice, 1 babura iseckana na komadiće, 3 veća paradajza iseckana na kockice, 1 dl crnog vina, 5 dl vode, 1/2 kašičice soli, 1/4 kašičice tucane crvene paprike, 2 kašike svežeg bosiljka sitno iseckanog, 2 kašike svežeg peršuna sitno iseckanog, 2 kašičice svežih listića ruzmarina.
morska riba na krompiru recept

Morska riba na krompiru

Sastojci za morsku ribu na krompiru: 500 g krompira, dve glavice crnog luka, 1 kg morske ribe, so, biber, 2 čena belog luka, ruzmarin, peršun, celer, čaša belog vina, ulje.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -