- Advertisement -
Sastojci za posne crvene korpice od paradajza:
- 4 velika paradajza,
- 2 kašike posnog margarina,
- velika glavica crnog luka,
- 6 čenova belog luka,
- 5 kašika prezli,
- 2 kašike ruzmarina,
- so i biber po ukusu.
Posne crvene korpice se pripremaju na sledeći način:
- Paradajz operite i isecite na polovine, pa ga poređajte u posudu za pečenje koju ste prethodno obložili kolačarskim papirom.
- Posolite i pobiberite po ukusu.
- Margarin istopite u tiganju i na umerenoj temperaturi izdinstajte sitno iseckani crni i beli luk, pa dodajte prezle i ruzmarin.
- Promešajte, sklonite s ringle i kašikom ovu smesu sipajte preko polovina paradajza, stavite u rernu i pecite oko 10 minuta na 200 stepeni.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Posne crvene korpice
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -