Naslovna Sastojci Tikvica

POSNA JELA SA SASTOJKOM: tikvica

supa od dunje

Posna supa od dunje

0
Sastojci za posnu supu od dunje: 2 veća krompira, 2 veće šargarepe, koren zeleni, žuta tikvica, 1 kg očišćene dunje, šoljica ulja, so, biber, bosiljak, matičnjak.
posna corba od povrca

Posna čorba od povrća

0
Sastojci za posnu čorbu sa povrćem: 4 šargarepe, 2 peršuna, 2 paštrnaka, 1 glavica crnog luka, 1 manja tikvica, 1 paradajz, 250 ml soka od paradajza, 1 krompir, 1 dl (pola šolje) pirinča, so, biber, ulje.
sote sa povrcem

Postan sote sa povrćem

0
Sastojci za postan sote sa povrćem: 200 g šargarepe, 150 g crnog luka, 200 g patlidžana, 200 g tikvica, 300 g šampinjona, 3-4 kašike soja sosa, 2 kašike paradajz pirea, peršun, so, biber, ulje.
supa od pasulja i boranije

Posna supa od pasulja i boranije

0
Sastojci za posnu supu od pasulja i boranije: 300 g mladog belog pasulja, 200 g zelene boranije, manja tikvica, čen belog luka, kriška celera, veza peršuna, so, biber.
sarena salata od povrca

Posna šarena salata sa integralnim pirinčem

0
Sastojci za posnu šarenu salatu: 300 g integralnog pirinča, 100 g graška ili boranije, 100 g mladih tikvica, 1 zelena paprika, 1 crvena paprika, 2 šargarepe, čen belog luka, malo peršuna, sok od pola limuna, 100 g kiselih krastavaca, biber, so.
prolecne rolnice

Posne prolećne rolnice

0
Sastojci za posne prolećne rolnice: pakovanje tankih kora za pitu, 100 g šargarepe, 100 g kupusa, 100 g celera, 100 g tikvica, soja sos, biber, so, ulje.
vegeterijanski djuvec recept

Vegetarijanski đuveč

0
Sastojci za vegetarijanski đuveč: 1 kg crnog luka, 6 bamija, 1 plavi patlidžan, 2 šoljice pirinča, 1 veza peršuna, 1 list celera, 6 paradajza, 4 krompira, 2 tikvice, 3 crvene paprike "šilje", maslinovo ulje, biber, aleva paprika, so.
posni namaz od povrca

Posni namaz od povrća

0
Sastojci za posni namaz od povrća: 1/2 crvene paprike, 1/2 tikvice, 1/2 čena belog luka, 1 kašičica tahinija, 1/2 kašičice kumina, 1 prstohvat soli.
Posne tikvice sa pirinčem recept

Posne tikvice sa pirinčem

0
Posne tikvice sa pirinčem se pripremaju na sledeći način: Tikvice za punjenje se oljušte, izdube kašikom, operu i ostave da se ocede. Oljušti se dosta crnog luka, sitno isecka i stavi u tavu, sa maslinovim uljem, da se malo izdinsta.
oslic u testu recept

Oslić u testu

0
Sastojci za oslić u testu: 6 fileta od oslića, 1 šargarepa, 1 struk praziluka, 1 tikvica, 1 kafena kašika limunovog soka, 500 g kora za pitu, peršun, limun, ulje, so, crni biber.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -